Firma Stegu este un brand european recunoscut, care oferă Clienților săi o gamă largă de învelitori pentru pereți și pietre decorative. De-a lungul anilor, firma a extins sortimentul cu produse noi: decoruri, accesorii de grădină, panouri din lemn natural – Wood Collection și accesorii de chimie de construcții. Dintr-o mică afacere de familie, plină de energie și de pasiune pentru creare, a devenit un brand global, care se inspiră din valorile tradiționale și își bazează potențialul pe aceste valori.

Firma Stegu produce deja de 20 de ani produse inspirate de natură, utilizând numai agregate și coloranţi naturali, modernizând continuu design-ul și metodele de producţie. Oferta firmei Stegu încântă prin diversitate și stil, de aceea produsele firmei sunt ideale ca elemente de aranjament interior și exterior, conferind clădirilor un caracter unic. Tehnica artistică consistentă și atenţia la detalii sunt vizibile mai ales în colecţia exclusivă de produse Stegu cu numele de Character (www.character.pl), creată cu gândul la interioare deosebite, cu caracter reprezentativ.

Firma Stegu dispune de una dintre cele mai moderne fabrici producătoare de plăci decorative și pentru elevaţii din lume. Gama largă de produse Stegu este accesibilă în cele mai mari reţele de bricolaj din Polonia și din străinătate, inclusiv în HAGEBAU, HELLWEG, OBI în Germania, CASTORAMA, BRICODEPOT, LEROY MERLIN în Franţa, BYGGMAX în Suedia, OBI în Ungaria, SENUKU în Lituania și în alte puncte de vânzare din Italia, Cehia, Slovacia, Austria și România.