1993 – începerea activităţii ca parteneriat Gran-plast (strămoşul companiei actuale). Societatea s-a specializat în producţia de plăci imitaţie cărămidă (până în prezent ele sunt în oferta brandului STEGU).
1998 –extinderea ofertei cu plăci imitaţie piatră. La început, au fost produse doar din ciment, mai târziu de asemenea şi din ipsos (primul produs din această serie a fost placa VERONA). Acest moment a decis o dezvoltare dinamică a companiei ducand la extinderea pieţei de desfacere şi a ofertei sale.
2003 – compania primeşte oficial numele de STEGU Sp. z o.o. (STEGU S.R.L.) În acelaşi an, compania a deschis o a doua fabrică de producţie în Łubnianki.
2004 – începerea producţiei la fabrica din Wierzchy, iar în 2007 în Bogacica. Din acest moment STEGU isi defineste o poziţie stabilă si solida in piaţa.
2009 – compania STEGU finalizează realizarea unei investiţii în mai multe etape: construirea depozitelor logistice de stocare, hala de producţie şi corpuri pentru birouri cu showroom integrat. In acest an este înfiinţat de asemenea, un stand impresionant care imită Templul Tutankamon.
2010 – finalizarea construcţiei halei pentru producţia automată a plăcilor de ciment
2013 – STEGU marcheaza o reîmprospătare brandului, prin introducerea unui nou logo şi o noua identitate vizuală a brandului.
2013 – STEGU lansează pe piaţă  brandul WoodCollection – panouri de perete din lemn natural.

2010 – finalizarea construcţiei halei pentru producţia automată  a plăcilor de ciment
2016 – STEGU lansează pe piaţă  brandul  Hydrobox – Revoluţia în irigarea plantelor