Instrucțiuni de montare:

Plăcile din piatră naturală sunt destinate pentru uz în interior cât și în exterior.
Diferențele de dimensiuni și culori rezultă din caracterul natural al produsului. Produsul trebuie verificat înainte de a-l monta.
Montarea se face la temperatura mediului înconjurător, dar nu la mai putin de 5oC și nu la mai mult de 25oC.
Nu montați plăcile în vânt puternic, cand plouă sau la lumină solară puternică. Suprafața trebuie să fie netedă, uscată și curată. Pentru a asigura o bună adeziune a adezivului, un strat de primer ar fi ideal. Plăcile trebuie montate doar cu folosirea adezivului elastic rezistent la îngheț și la umezeală – destinat montării de piatră naturală. Pentru montarea plăcilor de culoare deschisă se folosește adeziv alb elastic. Adezivul trebuie întins pe suprafața peretelui cât și pe suprafața plăcii. Plăcile trebuie îmbinate la fix, fără să lăsați loc pentru rost.

Montarea o începeți de la rândul de jos, lăsând o anumită distanță de la sol pentru a evita pătrunderea apei la plăcile montate. După o bună îmbinare a plăcilor cu adezivul din primul rând, treceți la rîndul următor și procedați la fel. Asftel evitati o posibila deplasare a placilor in partea de jos.
După încheierea montajului, suprafața cu plăci trebuie impregnată cu produsele de conservare special pentru impregnarea pietrei naturale (instrucțiuni de folosire vezi pe ambalajul impregnantului).
Reclamațiile în ceea ce privește caracterul natural al pietrei naturale (precum diferențe de nuanță de culoare, diferențe în structură, sau sediment/decolorări naturale care pot apărea cu timpul) nu se iau în considerare. Orice operatie legată de montajul plăcilor trebuie efectuată conform normelor profesionale din domeniul construcțiilor.
Producătorul nu răspunde de defectele sau deteriorările produsului, cauzate de montarea necorespunzătoare a plăcilor. Reclamațiile în ceea ce privește dimensiunea sau culoarea produsului după montarea acestuia nu sunt luate în considerare.