Panourile din seria Wood Collection sunt un produs de origine naturală – în urma expunerii la radiațiile UV, suprafața își poate schimba culoarea. Lemnul, fiind un material natural, are numeroase caracteristici care pot deveni vizibile pe suprafața panoului: mici pete gri, noduri și crăpături. Este o particularitate a lemnului natural și, având în vedere acest lucru, nu poate sta la baza unei reclamații.
Panourile trebuie depozitate cel puțin 72 de ore în încăperea în care urmează să fie montate. Panourile pot fi puse exclusiv în încăperi cu un nivel redus de umiditate.

PURE
În funcție de suprafața de bază, panourile PURE se pot monta în trei moduri:
Fixați panoul într-un cadru realizat din șipci de lemn folosind mașina de găurit și șuruburi, astfel încât capul șurubului să fie la același nivel cu panoul.
Fixați panoul pe perete folosind mașina de găuri și șuruburi, astfel încât capul șurubului să fie la același nivel cu panoul.
Lipiți panoul pe perete folosind adeziv pentru montaj.

CELELALTE PANOURI WOOD COLLECTION
Fixați panoul pe perete folosind adeziv pentru montaj.
Pentru a îmbunătăți rezistența panourilor Wood Collection la factorii externi, acestea pot fi protejate suplimentar, cu ajutorul unui produs de impregnare pentru lemn. STEGU nu este răspunzătoare pentru montarea incorectă a panourilor. Reclamațiile făcute după montarea produsului nu vor fi luate în considerare.